7 februari 2023
Welkom bij XIVISOFT..
Uw partner voor o.a. website-, webshop- (e-commerce), en maatwerk online software ontwikkeling.
Diensten >> Webdesign

Grafische vormgeving


Webdesign
Voor webdesign bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een totaalproduct, of enkel een losstaand design, of u wilt misschien een reeds ontworpen design om laten zetten naar valide (x)HTML, voor dit alles bent u bij XIVISOFT aan het juiste adres!

Website layouts
Email templates
Basing / slicing
(x)HTML W3C valid


User Experience / Interaction Design
Naast dat een software product technisch goed in elkaar moet steken, is het ook belangrijk dat de eindgebruiker hier goed mee kan werken. Deze gebruiksvriendelijkheid (ook wel uitgedrukt als user experience (UX)) is een essentieel onderdeel van een succesvol software product, en onderscheid een goed product van een beter product. Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden tillen we de UX naar een hoger niveau bij ieder project opnieuw, en zorgen we er zo voor dat het beoogde eindresultaat voor zowel de opdrachtgever als eindgebruiker wordt behaald.
Promotiemateriaal
Ook voor (online) promotiemateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren naast website ontwerpen ook o.a. logo's, huisstijlen, (advertentie)banners, en nog veel meer. Wij vernemen uw wensen graag zodat we hier samen de mogelijkheden van kunnen bespreken.