7 februari 2023
Welkom bij XIVISOFT..
Uw partner voor o.a. website-, webshop- (e-commerce), en maatwerk online software ontwikkeling.

Welkom bij XIVISOFT


XIVISOFT is een software ontwikkel onderneming welke zich profileert d.m.v. een gerichte en persoonlijke aanpak vanaf het eerste contact tot aan oplevering van de opdracht, service achteraf en verder. Wij geloven dat de veelal bureaucratische werkwijze in de softwareontwikkeling branche ook anders kan.

Het bedrijf is opgericht door Leendert de Borst, een ondernemer die op bepaalde raakvlakken als communicatie met de klant een andere visie heeft dan de doorsnee ontwikkelaar.
De IT heeft me altijd al gefascineerd. Waar het vroeger begon bij een simpele website, groeide dit al snel uit tot complexe informatiesystemen. Na een geringe tijd te hebben gewerkt voor een softwareleverancier liet dit me inzien dat klanten vaak niet tevreden waren over de gang van zaken. Aangezien de software ontwikkeling voor mij gelijk is aan een hobby, stel ik klanten graag tevreden. Nu ik voor mijzelf ben begonnen kan ik deze tevredenheid ook daadwerkelijk garanderen omdat het contact direct verloopt met de ontwikkelaar en bevoegdhebbende.

Flexibiliteit


Wij beschikken over de mogelijkheid om zowel de technische als grafische realisatie van uw project op ons te nemen. Op deze manier kunnen wij de technische mogelijkheden van de applicatie perfect combineren met de visuele weergave hiervan.
Een probleem wat ik vooral veel tegen ben gekomen is de vertaling van de wensen van de klant naar de uiteindelijke applicatie. Hoewel de techniek en architectuur achter een applicatie een zeer belangrijk aspect is, wordt er aan de user interface (visueel) vaak weinig aandacht besteed. Dit terwijl dit toch hetgeen is waar de gebruiker de meeste tijd mee door zal gaan brengen. Door zoveel mogelijk bij te blijven met de modernste technologieen en breed georienteerd te werk gaan is het mijn streven altijd een professioneel eindproduct neer te zetten, waar ik en (nog belangrijker) de klant volledig tevreden over zijn.

Doelstellingen


De gestelde vraag: "Wat is jullie doel? Waar staan jullie over een X aantal jaar?" kom je veel tegen, maar een concreet antwoord laat vaak wat langer op zich wachten. Waar wij voor gaan is simpel gezegd: gezonde groei. Niet alleen in aantallen, maar ook in kwaliteit. De software ontwikkeling is een vernieuwende branche waar constant grenzen worden verlegd en nieuwe mogelijkheden in kaart worden gebracht. Juist om continu bij te kunnen blijven met de nieuwste mogelijkheiden is het belangrijk dat de organisatie hierop is ingesteld. Dit is waar we bij XIVISOFT voor gaan.

Onze passie voor het vak is terug te vinden in al ons werk. Bent u benieuwd wat we voor U kunnen betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak!